Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Problems with user result page

Welcome to QSM Support Forum. Forums QSM Pro Support Problems with user result page

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Posts
  • #4716
    jaspertimhoekstra@gmail.com[email protected]
    Participant

    Hello,

    I hope you guys are safe! I have to problems and I hope u can help me with them.
    The first: after the update 6.4.7 the results page for users is all messed up. It used to show (version 6.4.5) only the answers given by the user (see first picture). When I update to 6.4.7 and above the resultpage shows answers provided, correct answer and comments entered (picture 2), even though the I set %QUESTIONS_ANSWERS% in the tekst tab to only show %QUESTION% and %USER_ANSWER%. I hoped it would be resolved in future updates. But now were on 6.4.12 and still no fix.

    The second problem: Is an extension of the first, because that also happened after installing update 6.4.7. In my text tab I changed the ‘Answer given’ to my native language Dutch (Gegeven antwoord). But after the update it only shows Answer given in the user result page, and not my custom translated text.

    To fix both problems I reverted to rolling back QSM to version 6.4.5. But that is suboptimal. Because I love the new features you guys come up with, so I would like to install updates in the future. I hope you can help me.

    Regards,

    Jasper

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #4719
    Kriti SharmaKriti Sharma
    Keymaster

    Hi there,

    We recently released version 6.4.12 of our plugin. Please update your plugin to the same and let me know whether the issue is resolved or not.

    Regards,
    Kriti

    #4721
    jaspertimhoekstra@gmail.com[email protected]
    Participant

    Hi Kriti,

    The problem stil persists in 6.4.12.

    Regards,

    Jasper

    #4723
    Kriti SharmaKriti Sharma
    Keymaster

    Hi Jasper,

    As we aren’t experiencing this issue at our end, so please check for plugin conflict and theme conflict. To do this, disable all of the plugins all at once and enable one by one by checking which one is causing the conflict. If this does not resolve the issue, change the website’s theme to another theme and check whether the issue is resolved or not.

    If this doesn’t resolve the issue I request you to please share the admin credentials of your website so that we can look into the issue.

    Make sure to set the message as private before sharing the credentials.

    Kind regards,
    Kriti

    #4734
    jaspertimhoekstra@gmail.com[email protected]
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #4737
    Kriti SharmaKriti Sharma
    Keymaster

    If the problem is occurring because of the theme then I would suggest you to please try changing your website’s theme.

    Please let me know if this resolves the issue or not. If the still persists then I will forward your issue to the development team and they will look into it to provide you the required solution.

    Regards,
    Kriti

    #4738
    jaspertimhoekstra@gmail.com[email protected]
    Participant

    Hi Kriti,

    The problem persists even in the standard wordpress themes like twentytwenty. So if your development team would look into the issue, that would be great!

    Regards,

    Jasper

    #4745
    Kriti SharmaKriti Sharma
    Keymaster

    Ok, Jasper. I will ask the development team to look into the issue.

    Kind regards,
    Kriti

    #4754
    Kriti SharmaKriti Sharma
    Keymaster

    Hi Jasper,

    You forgot to share the website’s url with us. Please share the same.

    Regards,
    Kriti

    #4755
    jaspertimhoekstra@gmail.com[email protected]m
    Participant

    Hi Kriti,

    the Url: http://www.geschiedenisvandaag.nu

    Regards,

    Kriti

    #4761
    Kriti SharmaKriti Sharma
    Keymaster

    Hi Jasper,

    I logged in to your website and look at the quizzes.

    The %QUESTIONS_ANSWERS% in user dashboard addon setting will use the Quiz -> Text tab -> %QUESTIONS_ANSWERS% text variable.

    In this case, almost all of the quizzes have wrong variable.

    Please see screen-shot taken from your website. There are missing percentage sign for questions and extra percentage sign for user_answer.

    https://drive.google.com/file/d/1Me_zE_Tz2OxzF4RqQSaXKi8yrvleg5Wm/view?usp=sharing

    It should be as follows. Do not leave any extra spacing.

    %QUESTION%

    %USER_ANSWER%

    Please correct all %QUESTIONS_ANSWERS% text option in all of the quizzes.

    Kind regards,
    Kriti

    #4765
    jaspertimhoekstra@gmail.com[email protected]
    Participant

    Hi Kriti,

    I find that very strange, because every quiz I open has the correct %QUESTIONS_ANSWERS% in the text option in all of the quizzes, see the picture I attached. And even so does that explain the miraculous appearance of the Answer given, Correct Answer and Comments Entered text in the front-end user dashboard? Because I tested a quiz with the correct percentages and they appear even though I haven’t filled in any of the text tabs in the above shown quiz. That shouldn’t happen right? The reason why i’m asking this, is because it only started to happen in update 6.4.7 and up.

    Regards,

    Jasper

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #4768
    Kriti SharmaKriti Sharma
    Keymaster

    Hi Jasper,

    Are you still experiencing the issue or is it resolved now? Are you using the correct variable code now?

    Please confirm.

    Regards,
    Kriti

    #4770
    jaspertimhoekstra@gmail.com[email protected]
    Participant

    Hi Kriti,

    In %QUESTIONS_ANSWERS% I’m using the code, like you described:
    %QUESTION%
    %USER_ANSWER%

    The problem still persists.

    Regards,

    Jasper

    #4771
    Kriti SharmaKriti Sharma
    Keymaster

    Ok Jasper,

    We will again look into the issue. But please expect a little delay in response from our side as it will be weekend.

    Have a nice weekend.

    Regards,
    Kriti

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.