Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Save/Resume bugs

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #4028

    Hello,

    We purchased the Save/Resume add-on, and we’re running into several bugs with the functionality. Here’s a list:

    1. The ‘Load Quiz’ button shows up even when there’s no quiz to resume (when the user hasn’t taken the quiz yet). Clicking ‘Load Quiz’ then can sometimes result in an infinite load and the Javascript error “front.js?ver=1.0.0:38 Uncaught TypeError: Cannot read property ‘tagName’ of undefined” (see attached screenshot)
    2. When the ‘Load Quiz’ button does resume an in-progress quiz, it starts the user on the first page of the quiz, not the page where they left off.
    3. I’ve seen a dialog box appear prompting the user to resume the quiz, but it’s sporadic and doesn’t always show up. Under what conditions will the dialog box to resume the quiz appear?

    These are some big, functionality-breaking issues that we need working urgently.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #4030
    This reply has been marked as private.
    #4077
    Kriti SharmaKriti Sharma
    Keymaster

    Hi Ankit,

    I tried with the credentials you provided, but couldn’t able to. Please share the correct credentials so that we can look into the issue.

    Regards,
    Kriti

    #4098
    This reply has been marked as private.
    #4164
    Kriti SharmaKriti Sharma
    Keymaster

    Hi Ankit,

    I have forwarded your issue to the development team. I will get back to you as soon as I hear back from them.

    Kind regards,
    Kriti

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.